GENÇ KIZLARDAN RESİTAL: 4-0

GENÇ KIZLARDAN RESİTAL: 4-0

 Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Harb-işspor, önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda konuk ettiği Akdeniz...

 

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Harb-işspor, önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda konuk ettiği Akdeniz Nurçelikspor’u 4-0 farklı mağlup etti

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nın ilk maçları önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynandı. Günün ilk mücadelesinde Sarıyer Belediyespor ile Silivri Alibeyspor arasında oynanması gereken maça Silivri Alibeyspor çıkmayınca Sarıyer Belediyespor ilk günü hükmen galibiyetle geçirdi.   Günün ikinci karşılaşmasında temsilcimiz Harb-İşspor, rakibi Akdeniz Nurçelişspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Harb-İşsporlu genç kızlar birinci tur eleme ilk maçında rakibini 4-0 gibi farklı skor ile mağlup etti.

MÜTHİŞ GOLLER

Geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonasında başarılı sonuçlar alan ve finallere kadar yükselen Harb-İşspor, önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’na idealı başlangıç yaptı. Akdeniz Nurçelikspor karşısına baskılı bir mücadele veren Harb-İşspor bayan futbolcuları maçın 12’nci dakikasında Sümeyra’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 25’nci dakikada kazandığı penaltı atışını İlayda ile kullandı. Fakat İlayda bu fırsatı gole çeviremedi. Maçın 40’ncı dakikasında Açelya’nın golü ile Harb-İşspor skoru 2-0’a taşıdı. Maçın ilk yarısı temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

FARKLI KAZANDILAR

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Harb-İşsporlu genç kızlar, rakibini kendi sahasında hapsetti. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla farkı açmaya çalışan Harb-İşsporlu kızlar, Ebru, Açelya ve Merve ile net gol pozisyonları yakaladı. Maçın 43’ncü dakikasında Harb-İşspor atağında konuk ekipten Elif’in ters vuruşunda top ağlarla buluştu. Harb-İşspor skoru 3-0 yapınca rahatladı. Harb-İşspor’dan ikinci yarıda oyuna giren Merve Küçük maçın 64’üncü dakikasında attığı golle skoru 4-0 olarak belirledi.  Harb-İşspor şampiyonaya ilk grup maçını farklı kazanarak moralli başlangıç yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.