GEBZESPOR 3.LİGDE

GEBZESPOR 3.LİGDE

Bir kez daha yüksek sesle şampiyon Gebze!Gebzespor 3.lige yükselme play-off final maçında Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor'U 90+2'de Oğuz Başaran'ın...

Bir kez daha yüksek sesle şampiyon Gebze!

Gebzespor 3.lige yükselme play-off final maçında Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor'U 90+2'de Oğuz Başaran'ın attığı golle 1-0 yenerek 3.lige yükseldi.  Karşılaşma sonunda sevinç, gurur ve göz yaşı vardı. 

BİR KENTİN DİRİLİŞ

5 yıldır Bölgesel Amatör ligde mücadele eden mor menekşeler Yusuf Öztürk Başkanlığında önce grup şampiyonu olmayı başardı. Dün Eskişehir'de Altınova Belediyespor'la karşılaşan Gebzespor sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduğu maçta Oğuz, Bebbe ve Sırat'la çok net fırsatlardan yararlanamadı. Altınova kontra ataklarla tehlikeli olurken baştan sona üstün oynayan ve inanan Gebzespor aradığı golü 90+2 Oğuz'la buldu ve profesyonel lige geri döndü.

PROTOKOL SAHAYA İNDİ

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular sevinçten ağladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başta olmak üzere KASKF Başkanı Murat Aydın ve Gebze'nin ön gelen protokolü sevinç yumağına katıldı. 

HELAL OLSUN SİZE

Eskişehir gibi uzak deplasman Gebzespor'u yalnız bırakmayan Gebzespor taraftarı Gebzespor için tek yürek oldu. Tribünlerde müthiş görsel şovlara imza atan mor menekşeliler yaklaşık 8 bine yakın taraftarla Eskişehir'i şampiyon Gebzespor diye inletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.