Gebze'ye yeni meydanlar geliyor!

Gebze'ye yeni meydanlar geliyor!

Gebze Belediye Meclisinin önceki gün yapılan oturumunda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’ye yeni otoparklar ve yeni meydanların yapılacağını,...

Gebze Belediye Meclisinin önceki gün yapılan oturumunda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’ye yeni otoparklar ve yeni meydanların yapılacağını, bunların da iki yıla kadar bitirileceğini söyledi.

Meclis oturumu sonrası gündem dışı yapılan konuşmalara cevap veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Tatlıkuyu’daki Özel Hisar Okulu davasını derneğin kazandığını ve Gebze İmamhatip Lisesini Özel Hisar okulu binasına taşıyacaklarını belirtti. İHL binası yerine yeni meydan yapılacağını söyleyen Köşker, ayrıca İlyasbey Caddesi üzerindeki eski devlet hastanesi ile karşısındaki binaların da yıkılarak eski hastanenin yerine 4 katlı bina yapılacağını, ilçe sağlık, verem savaş dispanseri ve sağlık ocağının da bu binada olacağını ifade etti. Binanın iki katının da 500 araçlık otopark olacağını söyleyen Köşker, üst kısmının da meydan olacağına dikkat çekti.

MESLEK LİSESİ YAKILACAK

Gebze Endüstri Meslek Lisesinin de yıkılarak yerine Kirazpınar’da bir okul yapılacağını da söyleyen Köşker, buraya da iki katlı ve 500 araçlık otopark yapılacağına değindi. Köşker ayrıca Tatlıkuyu Pazar yerinin vatandaşlara düğün ve benzeri etkinlikler gibi kiralanabileceğini, bunun yanı sıra Ademyavuz ve Mevlana Pazar yerlerinin de bu yıl içerisinde bitirileceğini, Gebze ve Gaziler Cuma pazarı ile Güzeller’de kurulan pazartesi pazarının da komple kaldırılacağını ileri sürdü.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.