Gebze'ye yeni kaymakam atandı

Gebze'ye yeni kaymakam atandı

İçişleri Bakanlığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerini değiştirdi. Kocaeli'den de çok sayıda ismin...

İçişleri Bakanlığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerini değiştirdi. Kocaeli'den de çok sayıda ismin yeri değişti. Gebze'nin yeni Kaymakamı  Mustafa Güler oldu. 

Yayımlanan kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakam olarak atanırken, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı öğrenildi. Kocaeli'de yapılan değişiklikler ise şöyle: Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil Manisa Vali Yardımcılığı’na, Kocaeli Vali Yardımcısı Hasan Güzlel Çayırova Kaymakamlığına, Kocaeli Vaki Yardımcısı Osman Sarı Çukurova Kaymakamlığına, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar Strateji Geliştirme Başkanlı Daire Başkanlığına, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman Hukuk Müşavirliğine, Kocaeli İl Hukuk işleri Müdür Hülya Kaya İstanbul Vali Yardımcılığına Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi Kocaeli Vali yardımcılığına, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Kaymakamlığı’na, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ünal ise Kandıra Kaymakamlığına atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.