Gebze’ye ihtisas vergi dairesi!

Gebze’ye ihtisas vergi dairesi!

GTO Başkanı Nail Çiler, 1 Mayıs tarihinden itibaren Gebze’ye ihtisas vergi dairesi açılacağını ifade ederek, katma değer vergi tahsilatlarının bundan...

GTO Başkanı Nail Çiler, 1 Mayıs tarihinden itibaren Gebze’ye ihtisas vergi dairesi açılacağını ifade ederek, katma değer vergi tahsilatlarının bundan sonra 5 gün içerisinde ödeneceğine dikkat çekti.

Gebze Ticaret Odası Meclisinde konuşan Başkan Nail Çiler, Gebze İhtisas Vergi Dairesinin 1 Mayıs tarihi itibarı ile hizmete açılacağını söyledi. Bu vergi dairesinin Gebze için büyük önem taşıdığını söyleyen Çiler, katma değer vergisi tahsilatlarının önceden 3-5 yıl sürdüğünü, yeni vergi dairesi ile birlikte 5 iş günü içerisinde tahsilat yapılacağını ifade etti. GTO’nun bazı önerilerinin hükümet tarafından da kabul gördüğünü söyleyen Çiler, Kocaeli’nin vergi tahsilatında 72 ilden önde olduğunu hatırlattı. GTO Vakfı ile ilgili de bilgi veren Çiler, vakfın borcu olmadığını ve 3 milyon TL de parasının olduğunu söyledi. Çiler, Çayırova’ya Kızılay, Şubesi, Dilovası’na da toplum sağlığı merkezi yaptıracaklarını hatırlattı.

ÇALIŞTIRACAK ELAMAN BULAMIYORUZ

GTO Meclisi öncesi Asst. Prof. Fatih Anıl iş hayatı konusunda üyelere çeşitli önerilerde bulundu. Kaliteli üretim yapanının başarılı olacağını söyleyen Anıl, “Hesabına hakim olan işine hakim olur” dedi. Krizlerden dersler çıkartılması gerektiğini de söyleyen Anıl, “Herkes kriz bekliyorsa kriz olmaz, çünkü herkes önlem alıyor demektir. 2017 yılı 2016’dan çok daha iyi geçecek” dedi. İşsizlik konusuna da değinen Anıl, “Herkes işsizlik var diyor ama biz de çalışacak elaman bulamıyoruz. 10 kişi iş müracaatı yapıyor iki kişi görüşmeye geliyor, hani işsizlik nerede” dedi. Konuşmaların ardından GTO Başkanı Çiler,  Fatih Anıl’a Osman Hamdi Bey’in 107. Ölüm yıl dönümü anasına ünlü kaplumbağa terbiyecisi tablosunu hediye etti.

Haber: Mustafa Arslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.