Gebze’ye e-sınav merkezi!  

Gebze’ye e-sınav merkezi!  

 Türkiye’de ilk kez ilçe bazında E-sınav merkezi Gebze’de açıldı. Sınav merkezinin Gebze Ticaret Odasında yapılan imza töreninde konuşan Vali...

 

Türkiye’de ilk kez ilçe bazında E-sınav merkezi Gebze’de açıldı. Sınav merkezinin Gebze Ticaret Odasında yapılan imza töreninde konuşan Vali Güzeloğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye’de ilçe bazında ilk e sınav merkezi Gebze Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde açılacak. GTO Meclisi öncesi dün e sınav merkezinin imza protokolüne Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Kaymakamı Hasan Gözen, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, İl Mili Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, GTO Başkanı Nail Çiler ve meclis üyeleri katıldı. İmza Töreni öncesi konuşan ve Kocaeli’nin eğitimde geldiği nokta ile ilgili katılımcılara sunum yapan Vali Güzeloğlu, değişen ve gelişen dünyada en önemli gücün bilgi olduğunu söyledi. Katılımcılara üniversiteleri sık sık ziyaret etmeleri önerisinde bulunan Vali Güzeloğlu, “30 yıllık meslek hayatımda önceliği hep eğitime verdim. Bu yüzden sizden de çocuklarınız ve torunlarınızın eğitimi ile daha fazla ilgilenmenizi istiyorum” dedi. Gebze’ni bir sanayi kenti olmakla birlikte aynı zamanda katma değeri yüksek ürünlerin de üretildiği merkez olması gerektiğini söyleyen Güzeloğlu, e-sınav merkezinin hayırlı olmasını diledi.

GTO Başkanı Nail Çiler de bugüne kadar İzmlit’e gidiş gelişlerde büyük sorun yaşandığını söyleyerek e sınav merkezinin açılmasına katkı sunan herkese teşekkür etti. 1 Ocak’tan itibaren  6734 kişinin istihdama katıldığını söyleyen Çiler; “Hünkar Vergi dairemizin açılmasını istiyoruz. Gebze’de bilişim Lisesi açacağız. Ayrıca OSB’de yatırımı olanlar hiç emlak vergisi ödemeyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.