Gebze turu yaptı

Gebze turu yaptı

CHP MİLLETVEKİLİ HÜRRİYET: **CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı bir dizi...

CHP MİLLETVEKİLİ HÜRRİYET:

 

**CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Gebze ilçesinde bayramlaşma ve ziyaret programlarına katıldı. Hürriyet, Gebze ilçe Başkan vekili Serdar Tüze, Kocaeli İl Yöneticileri Hikmet Koçoğlu, Lütfü İlhan ve Serhat Yaşar, ilçe Saymanı Olcay Öğüt ile Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile birlikte Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

GEBZE BALTÜRK’TE

Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze’de ilk olarak Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Yılmaz ve dernek üyeleriyle bayramlaştı. Dernek üyeleriyle düzenlenen organizasyonda bir araya gelen Hürriyet daha sonra Kocaeli İl Kadın Kolları yöneticisi Nuray Birinci'nin Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören babası Ziya Birinci'ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

PARTİLİLERİNİN ACISINI PAYLAŞTI

İlçe ziyaretlerinde taziye ziyaretlerini de unutmayan Hürriyet partililerinin acısını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde babası Cevri Tatar'ı yitiren CHP Gebze eski İlçe Başkanı Sedat Tatar'a taziye ziyaretinde bulunan Hürriyet, daha sonra yine babası vefat eden Gebze ilçe Kadın Kolları Yöneticisi Zenure Çataltepe ve annesini yitiren eski Çayırova Belde Başkanı Ali Sınırtaş'a da taziye ziyaretlerinde bulunmayı ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.