GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE:     “Engelsiz Gençlik Festivali” yapıldı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE:  “Engelsiz Gençlik Festivali” yapıldı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE:  “Engelsiz Gençlik Festivali” yapıldı Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Engelliler Birimi Koordinatörlüğü...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE:

 

 “Engelsiz Gençlik Festivali” yapıldı

 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Engelliler Birimi Koordinatörlüğü Başkanı ve aynı zamanda Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Babür Özçelik ve Engelliler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Meral Elçi’nin önderliğinde Engelsiz Gençlik Festivali gerçekleştirildi. Festivalin gerçekleştirilmesinde GTÜ İşletme Topluluğu, İşletme Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri, Marshall çalışanları, Hyundai-GÖRTAN Otomotiv ve katılımcı derneklerin başkanları çeşitli katkılarda bulundu.

ENGELLİ VE AİLELERİ KATILDI

Gerçekleştirilen festival bünyesinde; Kocaeli Darıca Bir Umut Derneği, Darıca Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Marmara Engelliler Derneklerinden 40 engelli, aileleri, dernek başkanları ve bazı çalışanları ağırlandı. Festival kapsamında, gelen misafirlere İşletme Bölümü öğrencilerinin ve Marshall çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan yiyecek ve içecekler servis edilerek, aynı zamanda Doğuş Çay’ın sponsorluğunda çay ikramı yapıldı. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün yanı sıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’de festivale katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.