“Gebze önemli bir yatırıma kavuşuyor”

“Gebze önemli bir yatırıma kavuşuyor”

**  Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar’ı ziyaret eden Karaosmanoğlu, “Gebze ilçemiz bu sayede çok önemli bir ulaşım yatırımına kavuşacak. 3 Milyar...

**  Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar’ı ziyaret eden Karaosmanoğlu, “Gebze ilçemiz bu sayede çok önemli bir ulaşım yatırımına kavuşacak. 3 Milyar TL’ye yaklaşacak bu hizmetimizle Gebze ulaşımda büyük bir dönüşüm yaşayacak” açıklamasını yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yeni yönetimine konuk oldu.

Göreve geldikten itibaren gerçekleştirdiklerini çalışmalar hakkında bilgi veren Ayar, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek Sivil Toplum Kuruluşlarını da özenle ziyaret ettiklerini belirtti. Mahalle toplantıları yaparak vatandaşlarla bir araya geldiklerini de vurgulayan Ayar, “Büyükşehir Belediyemizin Gebze’ye gerçekleştirdiği yatırımlar için Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

GEBZE METROSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca, Gebze ve OSB’ler arasında yapılacak Metro projesi hakkında açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze ilçemiz bu sayede çok önemli bir ulaşım yatırımına kavuşacak. Öz kaynaklarımızla yapacağımız Metro projemizin ön yeterlilik ihalesini çok şükür tamamladık. 3 Milyar TL’ye yaklaşacak bu hizmetimizle Gebze ulaşımda büyük bir dönüşüm yaşayacak” açıklamasını yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.