GEBZE KRİTİK MAÇA HAZIR!

GEBZE KRİTİK MAÇA HAZIR!

Final gibi maçSözün bittiği yerdeyiz…Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Gebzespor 3.lig yolunda Pazar günü oldukça kritik bir maça çıkıyor. 41 puanı...

Final gibi maç

Sözün bittiği yerdeyiz…Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Gebzespor 3.lig yolunda Pazar günü oldukça kritik bir maça çıkıyor. 41 puanı bulunan Gebzespor, 43 puanlı lider Beylerbeyispor’u konuk ediyor. Zorlu mücadele Alaettin Kurt stadında 14.00 da başlıyor.

SABIRLI VE SAKİN OLMALIYIZ

5 yıldır Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Gebzespor grup maçlarında kalan 7 haftada kendi kaderini belirleyecek. Temsilcimiz kalan 7 haftayı galibiyetle kapatması durumunda grup şampiyonu olacak. Diğer yıllara oranla bu sezon bütün ipleri elinde bulunduran Gebze zorlu maçı kazanması durumunda liderliği ele geçirerek önemli bir avantajı elde edecek.  Eski maçlara oranla daha sakin ve sabırlı bir şekilde maçı bekleyen Gebzespor sahaya tam kadro çıkacak ve galibiyet için bütün kozlarını deneyecek.

ÖZGÜR VURUR TAKTİK ÇALIŞTIRDI

Gebzespor’un başında geçtiği 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Özgür Vurur, oynattığı iştahlı futbolla camianın umudu oldu. Coşkulu ve hücum futbolu oynatan ve yerinde hamleler yaparak farkını hissettiren deneyimli teknik adam dün takıma yan top çalışması yaptırdı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.