Gebze Halk Eğitim’e Londra’da eğitim

Gebze Halk Eğitim’e Londra’da eğitim

  Gebze Halk Eğitim Merkezi tarafından Erasmus+ 2016 Teklif Çağrısı döneminde başvurusu yapılan ve kabul edilen “I.C.T. (I Can Teach) Adults”...

 

 Gebze Halk Eğitim Merkezi tarafından Erasmus+ 2016 Teklif Çağrısı döneminde başvurusu yapılan ve kabul edilen “I.C.T. (I Can Teach) Adults” başlıklı Yetişkin Eğitimi alanında KA2 - Stratejik Ortaklıklar (Yenilik Ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği) Projesinin ikinci personel eğitimi toplantısı İngiltere’nin Londra kentinde yapıldı.

TEKNOLOJİ KULLANMA BECERİSİ

Avrupa Birliği Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen bu projenin toplantısına Gebze Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Çağlar Çelik, Fatih Demirci, Ayşe Güneş ve Nihal Küçük katıldı. Projenin öncelikli amacı yetişkin eğitiminde yer alan öğretmenlerin teknoloji kullanım becerilerini artırmak ve bu becerileri kendi sınıflarında kullanabilmelerini sağlamaktır. Bu çerçevede proje ortağı olan Türkiye, Almanya, Romanya ve İtalya’dan eğitimciler İngiltere’deki kurumun düzenlediği kurslara katıldı. Kurslarda öğretmenlere teknoloji ve müfredat konusunda eğitim verildi.

YETİŞKİN EĞİTİMİ

Katılımcılar ders planlarına teknolojiyi dahil edebilmeyi, teknoloji tabanlı müfredat oluşturabilmeyi, sınıf ortamında kullanılabilecek programları ve bunları eğitimde nasıl etkili kullanabileceklerini öğrendiler. Ayrıca İngiltere’de bulunan yetişkin eğitimi veren kurum ziyareti ile oradaki eğitim ve kursların nasıl gerçekleştiğini görme imkânı elde edildi. Projenin bir sonraki öğrenme ve öğretme ziyareti Eylül ayında İtalya’nın Napoli kentinde gerçekleşecek ve öğretmenlerimiz eğitimlerine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.