Gebze firmasından kimyasallara büyük yatırım

Gebze firmasından kimyasallara büyük yatırım

 Merkezi Gebze’de bulunan ve ülkemizin enerji açığını kapatmak için son yıllarda büyük yatırımlar yapılan jeotermal enerji sektöründe kullanılan...

 

Merkezi Gebze’de bulunan ve ülkemizin enerji açığını kapatmak için son yıllarda büyük yatırımlar yapılan jeotermal enerji sektöründe kullanılan malzemelerin başında gelen kimyasal koruyucuları, Türkiye’de üreten GREEN Chemicals A.Ş. hem yurt içi hem de yurt dışındaki santrallere ve termal tesislere yeni ürün paletini sunuyor. Özellikle kimyasal uzmanlık alanında her geçen gün kendini geliştiren ve dünya standartlarında sertifikalı ürünleri Ar-Ge departmanının yoğun testleri sonucunda üreten GREEN Chemicals, yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı ürünüyle sektöre hitap ediyor. Firma; seracılık, termal oteller, şehir ısıtma ve elektrik üretimi alanlarında kullanılan jeotermal akışkanın, malzeme ve makinalarda oluşturabileceği aşındırma ve korozyon risklerinin önüne geçebilecek, sistemlerin sorunsuz çalışmasına katkıda bulunacak yüksek performanslı ürün olan GEO -Treat® ürün gamı ile fark yaratıyor. Ürünün en büyük özelliği ise 240 dereceye kadar olan sıcaklıklarda tam koruma sağlaması. Sektörde klasik ve standart üretimden farklı olarak müşterilerin sorunlarına ve isteklerine özel ürünler ürettiklerini belirten GREEN Chemicals Genel Müdür Yardımcısı Sn. Cengiz Ay; konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  Cengiz Ay verdiği bilgilerde; diğer alanlarda olduğu gibi enerji kimyasalları alanında da uzmanları bünyelerinde barındırdıklarını, temsilcilerinin müşteriye gidip sorunu yerinde gördüklerini, aldıkları numunelerle de tesislerindeki Ar-Ge merkezinde hedef kitleye özel çözümler ürettiklerini belirtti.

Firma Hakkında 

GREEN Chemicals A.Ş, 20 yılı aşkın süredir suyun oluşturabileceği tüm risklere karşı araştırma ve geliştirme ekibiyle, Gebze’de 12 bin metrekare alana kurulu son teknoloji üretim tesisleri, geniş kimyasal şartlandırma ürün çeşitleriyle jeotermal enerji sektörüne de hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.