Gebze’de  kültür, sanat faaliyetleri

Gebze’de  kültür, sanat faaliyetleri

  Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Ekim ayı kültür ve sanat faaliyetleriyle dop dolu geçti. Gebzeli çocuklar ve yetişkinler için Büyükşehir...

 

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Ekim ayı kültür ve sanat faaliyetleriyle dop dolu geçti. Gebzeli çocuklar ve yetişkinler için Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi dolup taşıyor. Gebze’nin kültür, sanat hayatına önemli katkı sunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde her ay olduğu gibi Ekim ayında da bir birinden renkli etkinlikler düzenlendi.

 SIRADIŞI BİR SEMİNER

Geçtiğimiz hafta Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde kültür, sanat etkinlikleri kapsamında, Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın tarafından seminer verildi. Sıradışı Düşünme Becerileri başlığıyla düzenlenen seminerde Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın tarafından sıradan olmadan pratik düşünerek hayatın nasıl sıradışı yaşanabileceğine ilişkin pratik bilgiler verildi. 

KAHRAMAN TAZEOĞLUNDAN ŞİİRLER

Şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Gebzeli hayranlarıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle biraraya geldi. Tazeoğlu şiir dinletisiyle Gebzeli sanatseverlere şiir dolu bir akşam yaşattı. Hayranlarına kitaplarını da imzalayan şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, gitar solo eşliğinde gönül denizinden kopup gelen şiirlerini okudu.

 ÇOCUKLARA MÜZİKAL

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde miniklerde unutulmadı. Çocuklar için Büyükşehir Belediyesi tarafından Minik Kahramanlar isimli müzikal sahnelendi. Minik kahramanların maceralarının çocuklar tarafından zevkle izlendiği müzikal çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.