Gebze Akademi Lise açıldı

Gebze Akademi Lise açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi,...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi, hafta sonunda düzenlenen tanıtım programıyla açıldı.

Beylikbağı Ankara Caddesi’nde hizmete giren Akademi Lise’nin tanıtım programına Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile daire başkanları, Akademi Lise eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışa ayrıca Beylikbağı sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Açılışa katılan vatandaşlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Bir kardeşiniz olarak sizlere tavsiye ediyorum, hayatta en büyük kazanç hayırlı bir evlat sahibi olmaktır. Evladın peşini bırakırsan, karanlığa bırakırsın. Onlara güzel bir ülke vermezsek, yarın o çocuk Allah korusun, bizim karşımıza eşkıya olarak çıkar. O nedenle bu Bilgievlerini, Akademi Liseleri, Akademi Üniversiteleri açıyoruz. Bunlar çocuklarımıza sahip çıkmanın adımlarıdır” dedi.

 EVLATLARIMIZ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANSIN

“Derdimiz gençlerimizi yarınlara iyi hazırlamaktır” diyen Başkan Karaosmanoğlu, bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi’nin gençler ve çocuklar için hayata geçirdiği projelere değindi. Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Bilgievlerinin yanı sıra KO-MEK, Diriliş Kampı, Ücretsiz Spor Okulları’nın çocukların ve gençlerin emrinde olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Evlatlarımız iyi yetişsinler diye bu kurumları açıyoruz. Buradan inşallah çok sayıda genci hayata hazırlayacağız. Burada doğru ve temel bilgileri alacaklar. Sonra hangi mesleği seçerlerse seçsinler temelleri iyi olduğu için en iyi şekilde vatana hizmet edecekler. Ben buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.