GEBKİM, Karaosmanoğlu ile görüştü

GEBKİM, Karaosmanoğlu ile görüştü

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve üyelerini makamında konuk etti....

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve üyelerini makamında konuk etti. Kente, insana ve çevreye karşı saygılı sanayileşmenin “Yaşanabilir Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma” felsefesiyle Türkiye’nin gelişimine katkı sunan istihdam merkezlerinin öneminin vurgulandığı ziyarette, sosyal sorumluluk projelerinin iş dünyası tarafından sahiplenilmesi de takdirle karşılandı.

GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, “Toplam altmış yedi adet sanayi parselimiz içerisinde yirmi bir fabrikamız üretimde, yirmi fabrikamız inşaat halinde, iki fabrikamız da proje aşamasındadır. Tahsisi yapılmış ve henüz planlanmayan yirmi bir parselimiz ile üç tane de boş parselimiz mevcuttur. Bin 500 on beş kişinin istihdam edildiği GEBKİM’de 2018 yılı içerisinde iki yeni projenin temelinin atılacağını da belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.