Gaziantep Günleri Buray konseri ile devam etti

Gaziantep Günleri Buray konseri ile devam etti

  6 – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yöresel yemekler, yöresel kıyafetler ve halk dansları gösterileriyle devam eden Gaziantep Tanıtım Günleri’nin...

 

 

6 – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yöresel yemekler, yöresel kıyafetler ve halk dansları gösterileriyle devam eden Gaziantep Tanıtım Günleri’nin konuğu şarkıcı Buray oldu. Tanıtım Günleri programının ikinci gününde etkinlik alanındaki hayranlarına coşkulu anlar yaşatan şarkıcı Buray, en güzel şarkılarını konser alanındakilere söyledi. En popüler şarkılarını Gaziantep Tanıtım Günlerine gelen hayranlarına söyleyen Buray, hayranlarından büyük alkış aldı.

Gaziantep Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Buray konserinin ardından Gaziantepli dernek temsilcileri tarafından şarkıcı Buray’a günün anısına hediye takdim edildi. 6-15 Ekim tarihleri arasında devam edecek Gaziantep Tanıtım Günlerinde Gaziantep’in sanayisi, el dokumaları, bakırcılığı gibi öğeleri birebir yaşatılacak.    10 gün boyunca Kocaeli halkına Gaziantep Bölgesi tanıtılacak. Tanıtım günlerinin başından sonuna kadar her gün bir aktivite yer alacak.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.