FETÖ ile mücadeleyi sulandırıp, gerçek suçluları aklamayın!

FETÖ ile mücadeleyi sulandırıp, gerçek suçluları aklamayın!

SÖZCÜ yazarlarının yazılarının, dosyaya ‘ek delil’ diye konulduğunu belirten Metin Feyzioğlu başlıktaki çağrıyı yaptı ve ekledi: Aklı, mantığı...

SÖZCÜ yazarlarının yazılarının, dosyaya ‘ek delil’ diye konulduğunu belirten Metin Feyzioğlu başlıktaki çağrıyı yaptı ve ekledi: Aklı, mantığı ayaklar altına almayın. Oyuna gelmeyin... Bu mücadelenin sulandırılmasına izin vermeyin

SÖZCÜ'ye yönelik algı operasyonları ve yürütülen davayla ilgili dün yeni iddialar gündeme geldi. Yazarlarımız Uğur Dündar, Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun eski yazılarının dava dosyasına ‘ek delil' olarak konulduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili en çarpıcı tespiti Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptı. İşte Feyzioğlu'nun o açıklamaları:

‘KUMPASLARI DESTEKLEDİLER'

– Bazı basın yayın organlarının SÖZCÜ Gazetesi'ni, Uğur Dündar gibi Türk Basını'nın duayen gazetecilerini FETÖ'ye yardımcı olacak yayınlar yapmakla karalamaya çalıştıklarından bilgi sahibi oldum.

– Söz konusu basın yayın organlarının ortak özelliği; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her kademesine Fetullah Gülen cemaati üyeleri yerleştirilip, devletimiz bu örgüte teslim edilmek istenirken, hep bir ağızdan bu operasyonları desteklemeleriydi.

‘VİCDANI OLAN HERKES BİLİYOR'

– Türk Ordusu'nun çökertilmesi kumpaslarını da demokratikleşme olarak halkımıza pazarlamaya çalışmalarıydı. Uğur Dündar gibi saygın gazetecilerin ise; Gülen cemaatinin, arkasına siyasi iktidarın tüm gücünü ve desteğini aldığı günlerde dahi, bu kumpaslara karşı halkımızı doğru bilgilendirmek için her tehlikeyi göze alarak gazetecilik yaptıkları aklı, vicdanı ve hafızası olan herkesçe bilinmektedir.

‘GERÇEK SUÇLULARI AKLAMAYIN'

– F tipi suç örgütü ile samimi mücadele iddiasında olan her yetkiliye buradan en samimi uyarım şudur: Gülen cemaati adlı suç örgütüne karşı yürütülen mücadelenin sulandırılmasına ve gerçek suçluların böylece halkın gözünde aklanmasına aracılık etmeyin.

– Aklı, mantığı ayaklar altına almayın. Oyuna gelmeyin. Soruşturma ve davaların adil yargılanma esaslarına aykırı yürütülmesine izin vermeyin. İçinizden  kimler bu mücadeleyi sulandıracak girişimlerde bulunuyorsa, onların “kripto” bağlantılarını araştırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.