Feryal Öney türküleriyle coşturdu

Feryal Öney türküleriyle coşturdu

 HABER/FOTOĞRAF: MERAL ERDOĞANTürkiye’nin  sevilen müzik gruplarından Kardeş Türküler’in de solisti olan Feryal Öney, Eğitim-Sen’in konuğu...

 

HABER/FOTOĞRAF: MERAL ERDOĞAN

Türkiye’nin  sevilen müzik gruplarından Kardeş Türküler’in de solisti olan Feryal Öney, Eğitim-Sen’in konuğu olarak Gebze’de türkü sevenlerle buluştu.

Eğitim –Sen Gebze Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma gecesi dün akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Feryal Öney, dinleyicilerine 2,5 saat boyunca müzik ziyafeti sundu. Sevgi Kuşun Kanadında, Sarı Yazma ve Burçak Tarlası gibi sevilen şarkılarını seslendiren Öney, en çok alkışı kadın cinayetleri karşı söylediği Uyu Deme türküsüne aldı. Konseri dinlemeye gelen çok sayıda kadın bu şarkı boyunca Öney’e yüksek sesle eşlik etti. Gebzeli müzikseverlerle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

SALON DOLDU TAŞTI

Geceye Eğitim Sen üyelerinin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nurcan Çınar, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nilgün Aydın, CHP Gebze İlçe Sekreteri İsmail Sungur, Final Okulları Müdürü Murat Kaya’nın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

BİRLİK OLMALIYIZ

 Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın gecede yaptığı konuşmada “zor bir dönemden geçiyoruz yoğun olarak üstümüze geliyorlar, biz her şeyi hep bir ağızdan türkülerle söylüyoruz. Türkü  söyleyenden kötülük gelmez bizler türkülerimizi yüreğimizin ta derinlerinde birlikte kötüye inat, çıkarcıya, yalakaya inat söylemeye devam edeceğiz.”dedi. Aydın , kararlı bir şekilde laik, bilimsel ve demokratik eğitim mücadelesini sürdüreceklerini belirterek dayanışma gecesine katılan, destek olan herkese teşekkür etti. 


















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.