Eskihisar’a lağım akıyor!

Eskihisar’a lağım akıyor!

 Gebze’nin denize açılan kapısı olan Eskihisar’a bir süredir lağım akmaya başladı. Denizde de büyük kirliliğe neden olan lağım sorununun bir...

 

Gebze’nin denize açılan kapısı olan Eskihisar’a bir süredir lağım akmaya başladı. Denizde de büyük kirliliğe neden olan lağım sorununun bir an önce çözülmesi isteniyor. Vatandaş ise isyan noktasına geldi.

Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından ıslah edilen Eskihisar deresine birkaç gündür yeniden lağım suyu akmaya başladı. Çevrede büyük tepki toplayan kokunun bir an önce önlenmesi istenirken, özellikle sıcaklar ve rüzgarın da etkisi ile birlikte kokunun çevreyi daha da rahatsız ettiği ifade edildi. Yaklaşık bir haftadır sorunun hat safhaya ulaştığını söyleyen vatandaşlar, 185 İSU hattını da defalarca aradıklarını ifade ederek, sorunun bir an önce çözülmesini istediler. Derede meydana gelen koku yüzünden bölgeye gelen insanların kısa sürede Eskihisar’ı terk etmek zorunda kaldığını söyleyen vatandaşlar, lağım sorununun çevre esnafın işine de ciddi anlamda olumsuz etki yaptığına dikkat çektiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.