‘’En Güzel 41 Hikayem’’ kitabı tanıtıldı

‘’En Güzel 41 Hikayem’’ kitabı tanıtıldı

   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilerek Bilgi Evlerine kayıtlı 4....

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilerek Bilgi Evlerine kayıtlı 4. 5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan anlamlı bir etkinliğin tanıtımı yapıldı. Hayvan sevgisini arttırma ve kendilerini ifade edebilme amaçlandığı “En Güzel Hikayem” isimli öykü yarışmasının sonuçları açıklanarak aynı isimle oluşturulan kitap tanıtıldı. Etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

 

KAZANANLAR BELLİ OLDU

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal öğrencileri yalnız bırakmadı. Anlamlı yarışmada 8 öğrenci ödül almaya hak kazandı. Yarışmada birinci Seher Eslem Şahin, ikinci Efe Altunbulak, üçüncü İlker Çalık oldu. Jüri özel ödülü Erva Tarı’ya verilirken dört adet mansiyon ödülü de sahiplerini buldu. Mansiyon ödülleri Duha Bekçe, Rümeysa Kağan, Eren Can Erten ve Fatime Daş’a verildi.

 

TANITIMI YAPILDI

Bilgi Evlerindeki öğrenciler tarafından yazılan özel hikayeler uzman eğitmenler tarafından değerlendirildi. Çocuk yaşta hayvan sevgisini aşılamak için yapılan projede çocukların hayvan dostları ile ilgili hikayelerine yer verildi. Çocuklar tarafından yazılan bu hikayeler ayrıca kitap haline getirilerek sevenlerin beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.