Elektrik kesintilerine tepki

Elektrik kesintilerine tepki

 Mustafa Paşa Mahallesi’nde ki elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Gazetemize açıklama yapan vatandaşlar şunları söyledi:“Gebze...

 

Mustafa Paşa Mahallesi’nde ki elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Gazetemize açıklama yapan vatandaşlar şunları söyledi:

“Gebze Mustafa paşa mahallesi Gümüş Pala Caddesi 764- 765- 766- 767 sokakları başta olmak üzere bu sokakların yakınındaki sokaklarda yaşayan ailelere Allah sabır versin. Yani elektrik kesilmeyince oradaki aileler şükür eder oldular.  Koca caddeye ve sokaklara çamaşır makinası kadar olan bir trafo elektrik veriyor. Tabi ikide bir patlıyor. O bölgede yaşayan vatandaşlar isyan etme durumuna geldiler. Saat gece 23 00 suları idi mahallede bulunan bir kahve ne yapmış yıllar öncesinden kullanılan tüplerin torlarını yakmış ve mum ışığından biraz daha fazla ışık ile ortamı aydınlatmaya çalışıyorlar.

 BU SEDAŞ NE İŞE YARAR?

 Bu mahallenin muhtarı ne işe yarar? Bu yöneticiler ne işe yarar? Burada 50 kere trafo patladı elektrikler kesildi acaba Muhtarın bunlardan haberi var mı? Haberi varsa niye çözüm bulamıyor? Haberi yoksa 15 yıldır patlayan bir trafodan nasıl haberdar değil? İki gün faturasını geç ödeyenin elektriğini kesiyorsunuz da 15 yıldır arıza veren bir trafoya niye çare olamıyorsunuz? Kim ilgilenecek bu işlerle?”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.