“ Eğitmen Gelişim Semineri” gerçekleştirildi

“ Eğitmen Gelişim Semineri” gerçekleştirildi

  Gebze Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Okullarında görev alan eğitimciler için Bayramoğlu Basın İlan Kurumunda Dr. Faruk...

 

 

Gebze Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Okullarında görev alan eğitimciler için Bayramoğlu Basın İlan Kurumunda Dr. Faruk Öndağ tarafından “ Eğitmen Gelişim Semineri” gerçekleştirildi. Basın İlan Kurumunda gerçekleşen seminere Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker, belediye başkan yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve Yaz Okulları eğitimcileri katıldı. Eğitim öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Gençlik hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Yaz Okullarının her yıl belli bir ivme ile ilerlediğini ifade etti. Yavaşer spora ve sporcuya verdikleri önem ve desteklerden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker’e teşekkür etti.

HEPİMİZİN YÜKÜ ÇOK AĞIR

Eğitimciler için düzenlenen gelişim seminerinde selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker, her faaliyette olduğu gibi spor faaliyetlerinde de kurumlar arası çalışmanın önemine değindi. Başkan Köşker, “Bu tür faaliyetleri düzenlemeden önce birçok kez aramızda istişare ediyoruz. Daha güzel nasıl olabilir diye çalışıyoruz. Kurumlar arası iletişim bu anlamada çok önemli.” ifadelerine yer verdi.

Dr. Faruk Öndağ Yaz Spor Okullarında görev alan eğitimcilere yönelik verdiği “Eğitmen Gelişim Semineri” de farkındalığın önemine değindi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.