Eğitim-Sen’liler dayanışma yemeğinde buluştu

Eğitim-Sen’liler dayanışma yemeğinde buluştu

  Eğitim-Sen Gebze Şubesi üyeleri yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirdi.  Bayramoğlu Okyanus (Kırmızı) Restaurant'ta...

  

Eğitim-Sen Gebze Şubesi üyeleri yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirdi.

 

 

Bayramoğlu Okyanus (Kırmızı) Restaurant'ta dün akşam düzenlenen yemeğe Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, ilçe kadın kolları başkanı Ülker Yiğit, ilçe yöneticisi İsmail Sungur, ilçe kadın kolları üyesi Zennure Çataltepe, Emek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, HDP Darıca İlçe Eşbaşkanı Hasan Gökçen, HDP Çayırova İlçe Eşbaşkanı Şah İsmail Tohumcu, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli SMMMO Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Barış Koçak,  ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, Avukat Yüksel Genç ve eşi Havva Genç, ÖDP, Haziran Hareketi, TKP yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Programda ilk olarak Eğitim-Sen Gebze Şubesi eski başkanları Orhan Kaya ve Güngör İrdem’e birer plaket verildi. ardından Avukat Yüksel Genç’e de bir plaket verilip plaket törenine emekliye ayrılan öğretmenler ile devam edildi. Cengiz Songurtekin, Mustafa Aydemir, Adem Ercan, Gürsel Kaplan, Hikmet Coşkun ve Asuman Fazlıoğlu programa katılıp plaketlerini elden alan emektarlar oldu. Plaket töreninden sonra Eğitim-Sen Gebze Şube Sekreteri Remzi Kaya bir konuşma yaparak, “Gebze’den ihraç edilen öğretmenlerinden biriyim. 15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrası FETÖ bahanesiyle sol ve muhalif kesime yapılan uygulamalardan ötürü açığa alındık. Bu faşist dalgayı hep birlikte olursak kırabiliriz.” dedi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.