DSP’liler Erdoğan’a tepki gösterdi

DSP’liler Erdoğan’a tepki gösterdi

 Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım bugün ilçe binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Recep...

 

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım bugün ilçe binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Başbakan Bülent Ecevit’e söylediği, “Bunlar Amerika’nın karşısında el pençe divan duruyorlardı. Artık o dönemler yok. Dik duruş bizim için önemli” ifadeleri sert dille eleştiren Yıldırım, “Bizler yapılan bu açıklamanın nedenini çok iyi biliyoruz. İçerisi bu denli kaynarken her adımları hatalı olduğundan sonlarının geldiği bildikleri için yapılmıştır. Yapılan bazı şeyleri unutturmaya çalışmışlardır. Ancak yine başarılı olamadılar” dedi.

 Yıldırım, “Gündemden bahsedilmişken her seçim dönemi ağızlarında dolaşan büyük Ortadoğu projesine ne oldu veya eski dostunuz Barzani’nin başlattığı Kuzey Irak’taki referandum sonrası neler yaşandı? Ne oldu? Yine okyanus ötesindeki bitmeyen hasretiniz Hoca Efendinize ne oldu? Batırdıktan sonra temizlemeye çalıştığınız belediyeler ne oldu? Bu soruları elbet bir gün cevaplamak zorunda kalacaksınız” dedi. Ecevit’in duruşunun sorgulamaması gerektiğini belirten Yıldırım, “Bu saatten sonra kimse rahmetli genel başkanımız bu ülkenin Karaoğlan’ı Sayın Bülent Ecevit’in kişiliğini beyefendiliğini milliyetçiliğine kimse hakaret etmesin. Hele ki dik duruşunu hiç sorgulamasın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.