DOĞANTEPE’DEN BEYLİKDÜZÜ’NE ÇELME

DOĞANTEPE’DEN BEYLİKDÜZÜ’NE ÇELME

 Gebzespor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’taki temsilcilerimizden Başiskele Doğantepespor zorlu Beylikdüzü deplasmanında...

 

Gebzespor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’taki temsilcilerimizden Başiskele Doğantepespor zorlu Beylikdüzü deplasmanında 90+3. dakikada attığı golle 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 geride bırakan Doğantepespor aldığı kritik deplasman puanı ile lider Gebzespor ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

ÖRENGÜL’ÜN 11’İ

Yeni teknik adam Yusuf Örengül İstanbul deplasmanındaki maçta kalede Önder, sağ bekte Bayram, sol bekte Sercan, savunma ortasında Emirhan ve Volkan, ön liberoda Melih Kartal ve Murat Tiraki, sol önde Özgür, sağ önde Ake, forvet arkasında Recep, ileride ise Orhan Şenmemiş’i sahaya sürdü. Maç boyunca rakibine tempo yapan Doğantepespor diri bir görüntü çizdi.

Doğantepespor çok talihsiz bir golle geriye düştü. Kullanılan kornerde Melih Kartal topu uzaklaştırmak isterken kaleci Önder’e çarpan top ağlarla buluştu. Maç boyunca etkili olan Doğantepespor hak ettiği golü uzatmada attı. Oyuna Recep Serkan’ın yerine giren yeni transfer Mehmet (Şifo) sol ayağı ile topa çok iyi vurdu ve fileleri gördü.

BEYLERBEYİ DE GALİP

Gruptaki diğer maçlarda temsilcimiz Derincespor evinde İnegöl Kurtuluş’a 4-2 yenildi. Karasuspor sahasında Adapazarıspor’u 3-0, Maltepespor deplasmanda Gebzespor’u 3-1, Beylerbeyispor evinde Sapanca Gençlik’i 2-0 mağlup etti. Yarın (Salı) Bursa Zafer grubun iddialı takımlarından Kartal Bulvarspor’u, Kestel Belediye ise Nilüfer Erdemli’yi konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.