Dilovası Belediyespor resmen şikayetçi oldu!

Dilovası Belediyespor resmen şikayetçi oldu!

 Dilovası Belediyespor Kulübü, amatör maç sonrası ırkçı paylaşım yapan Değirmenderespor’lu futbolcu Serhat Şensoy’u şikayet etti. ANTİ...

 

Dilovası Belediyespor Kulübü, amatör maç sonrası ırkçı paylaşım yapan Değirmenderespor’lu futbolcu Serhat Şensoy’u şikayet etti.

 

ANTİ TERÖRİSTLER KAZANDI!

Süper amatör Lig B Grubu’nda Dilovası Belediyespor ile Değirmenderespor Pazar günü Dilovası’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Değirmenderespor deplasmanda 2-1 kazandı. Maçın ardından Değirmendere’nin futbolcusu Serhat Şensoy’un geldi. “COUNTER TERORIST WIN” yani “Anti Teröristler Kazandı” paylaşımı kendi başını yaktı. 

 

DİLEKÇEYİ VERDİLER

Hemen harekete geçen Dilovası Belediyespor’da Başkan Recep Laç, Başkanvekili Adnan Sak ve Futbol Şube Sorumlusu Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na resmi dilekçesini verdi. OHAL döneminde herkesin çok hassas olduğu bu süreçte yapılan gaflet karşısında Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre “Sosyal Meyda ve İnternet Yolu İle Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve ya Aşağılama” suçundan Serhat’ın yargılanabileceği düşünülüyor.

 

TÜRK CEZA KANUNU’NUN 216. MADDESİ NE DİYOR?

Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, BİR YILDAN ÜÇ YILA KADAR HAPİS cezası ile cezalandırılır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.