Devlet beni sokağa attı

Devlet beni sokağa attı

İKİ ÇOCUK ANNESİNDEN İDDİAGebze’de hak sahibi olduğu evinden yalan beyanlarla sokağa atıldı. Boşanarak babasının evine yerleşen iki çocuk annesi...

İKİ ÇOCUK ANNESİNDEN İDDİA

Gebze’de hak sahibi olduğu evinden yalan beyanlarla sokağa atıldı. Boşanarak babasının evine yerleşen iki çocuk annesi Ayşen Başaran iddiasına göre Annesinin şikayeti üzerine çocukları ile beraber polis tarafından göz altına alınarak bir ay evinden uzaklaştırıldı. Ayşen Başaran’ın iddiaları şöyle, “12.01.2017 tarihinde Gebze Emniyet Müdürlüğüne ait polisler saat 20 sıralarında iki çocuğumla birlikte ben göz altına alarak Cumhuriyet karakoluna getirdiler. Hiç bir şeyden habersiz olarak annemin benden şikâyetçi olduğunu bana polisler söyledi. İfadem alındı yapmadığım ve işlemediğim suçlardan dolayı ceza aldım. Verdiğim ifade ve hiçbir tanık dinlenmeden bir gün sonra polislerin tuttuğu tutanaklar doğrultusunda karar hakim onayı yapıldı bir ay süre ile kendi evimden uzaklaştırma aldım”.

ALBASININ YANINA YERLEŞTİ

 İki çocuğu ile sokakta kalan Ayşen Başaran çocuklarının eğimine bir süre son vererek Trabzon’da yaşayan ablasının yanına taşındı. Yetkililerden yardım isteyen Ayşen Başaran, “Bu ülkede aile tek taraflı mı korunuyor. Ben yaşantımı nerede devam ettireceğim. Çocuklarımın eğitimin nasıl sürdüreceğim. Buradan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, İçişleri Bakanı ve Bir kişinin dahi mağdur olmayacağını belirten sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.