Deva eczanesine duygusal veda!

Deva eczanesine duygusal veda!

  **Gebze’nin başarılı iş kadınlarından Eczacı Ülker Taylan, Hükümet Caddesi Atasayan Oteli yanındaki 47 yılık eczanesini genç eczacı...

 

 

**Gebze’nin başarılı iş kadınlarından Eczacı Ülker Taylan, Hükümet Caddesi Atasayan Oteli yanındaki 47 yılık eczanesini genç eczacı Gökay Yetgin’e devretti.

 

Cumartesi günü çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Ülker Taylan’ın zaman zaman duygulandığı gözlendi. 47 yılın su gibi geçtiğini ve hiçbir şey anlayamadığını ifade eden Taylan, meslek hayatında hep insana saygı ve sevgiyi ön planda tuttuğunu ifade etti. 47 yılı daha dün gibi hatırladığını ifade eden Ülker Taylan, bu süreçte kendisi ile birlikte yol yürüyen herkese de teşekkür etti. Eczanenin yeni sahibi Gökay Yektin ile bir buçuk ay kadar beraber çalıştıklarını da ifade eden Taylan, Gökay Yetgin’e bundan sonraki iş hayatında başarı dileklerini iletti.

HASTAYI MÜŞTERİ GİBİ GÖRMEDİM

Kapıdan içeri giren hiçbir hastayı müşteri gibi görmemesi uyarısında bulunan Ülker Taylan; “Buradan içeri giren her insan mutlaka ya bedenen ya da ruhen hastadır. Onlara asla bir müşteri olarak bakmamak ve mutlak süratle güler yüzlü olmak gerekir” dedi. Kendi beyaz önlüğünü çıkartarak mesleğe veda eden ve genç eczacı Gökay Yetgin’e de beyaz önlüğünü kendi elleri ile giydiren Taylan; “Beyaz, saflık ve temizliğin sembolüdür. Bu önlüğün bundan sonra da bütün yaşamın boyunca beyaz olarak kalacağına yürekten inanıyorum” dedi. Taylan ve Yetgin’i bu özel gününde çok sayıda eş ve dostları da yalnız bırakmadı. Gökay Yetgin’e yeni eczacılık hayatında başarılar diliyor, Eczacı Ülker Taylan’a Gebze’ye yaptıkları için çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.