Deva Akşam Lisesi iddialı başlıyor!

Deva Akşam Lisesi iddialı başlıyor!

 Darıca Emek Mahallesi’nde eğitime başlayan Özel Deva Akşam Lisesi eğitimde iddialı başlıyor. Lise Müdürü Ayfer Kara, “Kapımız eğitim almak...

 

Darıca Emek Mahallesi’nde eğitime başlayan Özel Deva Akşam Lisesi eğitimde iddialı başlıyor. Lise Müdürü Ayfer Kara, “Kapımız eğitim almak isteyen herkese açık olacak” dedi. 

Özel Deva Eğitim Kurumları Darıca Emek Mahallesi Şermin Sokak No:13 adresinde Özel Deva Akşam Lisesi açtı. Açılan Özel Deva Akşam Lisesi yöneticileri dün gazetecilerle bir araya geldi. Lisede gerçekleşen toplantıya Özel Deva Eğitim Kurumları Kurucusu Abdullah Ergün, Özel Deva Akşam Lisesi Müdürü Ayfer Kara ve Özel Deva Sağlık Meslek Lisenin Müdür Yavuz Selim Uzun katıldı.

AKŞAM LİSESİ İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN AÇTIK

Özel Deva Akşam Lisesi Müdürü Ayfer Kara yaptığı konuşmada “Özel Deva Eğitim Kurumları olarak açtığımız Özel Deva Akşam Lisesi ile üçüncü bir halka açtık. Özel Deva Akşam Lisesi 2017-18 eğitimde hizmete girecek. Çeşitli sebeplerle örgün eğitimin dışında kalan öğrencilerin eğitimlerini vermek için bu eğitim kurumunu açtık. 450’ye kadar ulaşabilecek kapasitemiz var.

Eğitim kurumumuzun 22 dersliğimiz. Şimdilik 100’e yakın öğrencimiz var. 15, 12 ve 18 kişilik sınıflarımız var. Sakarya’dan Pendik’e kadar tek akşam lisesiyiz ve ihtiyaç olduğu için böyle bir okul açma kararı aldık. Eğitim isteyen 18 yaş üzeri herkese kapımız açık olacak” dedi.

 Eğitim kadrosunun İstanbul deneyimle ve genç eğitimcilerden oluştuğunu da söyleyen Kara; “Ülkemize ve bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Mutlu bireyler ve mutlu bir toplum oluşturmak istiyoruz. Tüm sektörlere hitap eden ve en önceliği olandır. Sağlıklı birey ve sağlıklı bir toplum oluşturmak istiyoruz.” dedi.

 

Özel Deva Eğitim Kurumları Kurucusu Abdullah Ergün ise, “Deva Eğitim Kurumları olarak 2003 yılında ilk eğitim kurumumuzu açtık. Akşam Lisesinin bu bölgede çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu gözlemledik. Kocaeli ve Sakarya’da bu okulun olmamasından dolayı bu okulu açtık. Akşam Lisemiz 3 bin m2 kapalı alanı olup ve tüm ihtiyaçları karşılayan bir okul.” Dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.