DERİNCE STARTI VERDİ

DERİNCE STARTI VERDİ

 Bölgesel Amatör Lig de ilimizi temsil edecek Derince Belediyespor yeni sezon öncesinde hazırlıklarına antrenör Sinan Kahraman önderliğinde kendi tesislerinde...

 

Bölgesel Amatör Lig de ilimizi temsil edecek Derince Belediyespor yeni sezon öncesinde hazırlıklarına antrenör Sinan Kahraman önderliğinde kendi tesislerinde start verdi

 

Erol KAÇMAZ –  Bir yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Lig’de yeniden ilimizi temsil edecek Derince Belediyespor yeni sezon öncesinde çalışmalarına start verdi. Tesislerin düzenleme çalışmaları nedeniyle antrenmanlarına bir hafta geç başlayan Derince Belediyespor’da kamp tesislerde gerçekleşecek.

 

RÖTARLI BAŞLADILAR

 

2017-2018 futbol sezonu öncesinde hazırlıklarına bir hafta gecikme ile start veren Belediye Derincespor, Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda geniş bir kadro ile mücadele edecek. İsim değişikliği gerçekleşen Belediye Derincespor, geçtiğimiz sezonki iskelet kadrosunu korudu. Derince Belediye Tesisleri’nde yapılan çalışmalar nedeniyle lacivert beyazlı ekip çalışmalarına bir hafta rötarlı başladı. Geçtiğimiz sezon takımın antrenörlük görevini üstlenen Talip Yeşilyurt yeni sezonda kulübün Başkanlık görevini yürütecek.

 

KAMP TESİSLERDE

 

Geçtiğimiz sezon Amatör Süper Lig’de genç bir kadroyla önemli bir başarı elde eden Belediye Derincespor yeni sezon öncesinde ilimizi temsil edeceği Bölgesel Amatör Lig’de vereceği mücadele öncesinde geniş bir kadro oluşturdu. Belediye Derincespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan başarılı file bekçisi Ahmet, futbolcular Furkan, Fatih, Anıl, Gökay, Aykut gibi isimleri kadrosunda tuttu. Kerem Gülmez ile Uğurcan gibi oyuncuları kadrosuna yeniden dahil eden Belediye Derincespor’da birçok oyuncuda idmanlara çıkıyor. Bu oyuncular için son kararı teknik heyet verecek.

 

GENİŞ BİR KADRO

 

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını yenilenen kendi tesislerinde sürdürecek Belediye Derincespor’da kamp tesislerde gerçekleşecek.  Belediye Derincespor Başkanı Talip Yeşilyurt yeni sezonda zorlu geçmesi beklenen mücadele öncesinde geniş bir kadro oluşturduklarını fakat kadronun son durumu hakkında yapılacak hazırlık maçlarının ardından kadro sayında son kararı teknik heyetin vereceğini açıkladı. Belediye Derincespor’da çalışmalar kısa bir süre kondisyona dayanaklı çalışmalarla devam edecek. Topla çalışmalar önümüzdeki hafta başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.