Delege seçimleri başlıyor

Delege seçimleri başlıyor

 ** CHP’de kongresi öncesi delege seçimleri için takvim açıklandı. Buna göre Gebze’de delege seçimleri 9 Eylül itibariyle Arapçeşme, Güzeller...

 

** CHP’de kongresi öncesi delege seçimleri için takvim açıklandı. Buna göre Gebze’de delege seçimleri 9 Eylül itibariyle Arapçeşme, Güzeller ve İnönü Mahallesi ile başlayacak.

 

CHP'de tüzük gereği iki yılda bir yapılan il ve ilçe kongreleri için 3 Mayıs'taki MYK kararıyla süreç başlamıştı. Bugüne kadar mahalle delegeleri için seçim yapılan CHP'de, 26-30 Ağustos'ta Gelibolu Yarımadası'nda düzenlenecek Adalet Kurultayı ise sıkışıklığa neden oldu. Normal şartlarda 24 Eylül 2017 Pazar günü tamamlanması istenen ‘Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimlerinin süresi partililerin kurultaya yoğun ilgisi nedeniyle uzatıldı. Örgütlere gönderilen genelge ile delege seçimlerinin 2 Ekim'e kadar yapılması ve ardından il-ilçe kongrelerinin tamamlanması istendi.

 CHP Gebze’de 9 Eylül’de Arapçeşme, Güzeller ve İnönü Mahallesi ile başlayacak  delege seçimleri 1 Ekim’de  Kirazpınar, Yenikent ve Beylikbağı  mahallelerinde ki  delege seçimleri tamamlanacak. CHP Gebze’de 400  delege belirlenecek.

DELEGE SEÇİM TAKVİMİ ŞÖYLE

CHP Gebze İlçe Yönetim kurulunun 14.08.2017 tarih ve 753 sayılı karar ile 6360 sayılı yasa gereği mahalleye dönüştürülen 18 köydeki delegeler yönetim kurulu kararı ile belirlenecek. Diğer mahallelerin muhtarlık çevresi delege ve önseçmen seçim tarih, saat, yer bilgileri ise şöyle;



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.