DARICA TÜRKELİ GENÇLER İÇİN VAR

DARICA TÜRKELİ GENÇLER İÇİN VAR

Kenan Özçelik başkanlığındaki Darıca Türkelispor U19 takımıyla fark yaratıyor. Önceliklerinin gençlere hizmet vermek olduğunu ifade eden Özçelik...

Kenan Özçelik başkanlığındaki Darıca Türkelispor U19 takımıyla fark yaratıyor. Önceliklerinin gençlere hizmet vermek olduğunu ifade eden Özçelik 50 civarında lisanslı sporcumuz var. Elimizden geldiği kadarıyla gençlere hizmet vermeye çalışıyorum. Süleyman Nalbant hocamızla daha kapsamlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.

GENÇLERDEN MÜTHİŞ SERİ

2.Küme U-19 H Grubu’nda mücadele eden Darıca Türkeli Gençlik Spor, ligde oynadığı 5 maçın 5’ini de kazanarak rakip tanımadı.

Teknik sorumlu Süleyman Nalbat yönetiminde 5’te 5 yapan Türkelispor, rakip ağlara 22 gol bırakırken, kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Hedefi 1.Küme olarak gösteren ve ortaya koyduğu futbolla şampiyonluk yarışında kararlılığını gözler önüne seren Türkelispor, kalan maçlarda da aynı performansını devam ettirerek, başarılı geçen sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. Türkelispor Teknik Sorumlusu Süleyman Nalbant, çok iyi bir sezon geçirdiklerini ve ligi namağlup bitirmek istediklerini söyledi.

NALBANT: HEDEFİMİZ PROFESYONEL TAKIMLARI FUTBOLCU GÖNDERMEK

Darıca Türkelispor Teknik Sorumlusu Süleyman Nalbat, hiçbir zaman günü kurtarma çabası içinde olmadıklarını, uzun vadeli planlamalarla Darıca’ya yetenekli sporcular kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Öncelikli amaçlarının profesyonel takımlarına futbolcu göndermek olduğunun altını çizen Nalbat, ‘’Bölgemizin yetenekli sporcularına yön vererek hem ilçemize hem de ülkemize başarılı futbolcular göndermek istiyoruz. Biz doğru işler yaptığımız sürece sportif başarılar zaten gelmeye devam edecektir’’ dedi.

ÖZÇELİK: 50’YE YAKIN LİSANSLI SPORCUMUZ VAR

Darıca Türkelispor Başkanı Kenan Özçelik ise yaptığı açıklamada, ‘’Türkelispor Kulübü olarak 50’ye yakın lisanslı sporcumuzla bölge sporuna katkı yapmaya çalışıyoruz. Hem yönetimimiz hem de Süleyman Hoca’mız’la birlikte koordineli bir çalışmalar yapmaya devam ederek kulübümüzü daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Şampiyonluklar gelir geçer. Fakat burada önemli olan yetenekli futbolcularımıza katkıda bulunarak onları daha iyi yerlere getirmektir’’ dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.