Darıca Final'in Van çıkarması

Darıca Final'in Van çıkarması

Darıca Final Okullarının  yönetim kurulu üyeleri İsmail Ramazanoğlu, Murat Berivan Zengin,Okul kurucu temsilcisi ve Genel müdürü Murat Kaya ...

Darıca Final Okullarının  yönetim kurulu üyeleri İsmail RamazanoğluMurat Berivan Zengin,Okul kurucu temsilcisi ve Genel müdürü Murat Kaya  ''Kardeş Okul'' projesi kapsamında  Van’ın Tuşba ilçesine gittiler.  Tuşba Halkı İlkokulu’na   destek amaçlı  çeşitli malzemeler   teslim edildi daha sonra  ise  protokol ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bu kapsamda,  Tuşba  Kaymakamı Meral Uçar makamında ziyaret edilerek kendisine  kampanya ile ilgili olarak bilgiler verildi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın ‘Şahin Bey’ adlı kitabı ile  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın Gönül Köprüsü hediyesini takdim edildi.

Protokol ziyaretleri kapsamında, Tuşba Belediye Başkanı Doç.Dr.Fevzi Özgökçe'yi,Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani makamlarında ziyaret edildi.  

Bir diğer ziyaret ise Ak Parti Tuşba ilçe başkanı Naif Şuba'ya gerçekleştirildi.  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ‘ın ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın selamları iletildi ve Darıca’nın sembolü Gönül Birliği Kapısı  takdim edildi.

Genel Müdür Murat Kaya   yaptığı değerlendirmede, “  Tuşba  Kaymakamı sayın Meral Uçar’a   teşekkür ediyoruz.  Ayrıca  Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye verdikleri destek ve gösterdikleri samimiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.  Yine Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’ye de  projemizle ilgili olarak gösterdiği yakın ilgi ve desteğe de  teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber: Cengiz Akgün 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.