Darıca Final’de mezuniyet coşkusu 

Darıca Final’de mezuniyet coşkusu 

Darıca Final Okulları birinci yılında mezuniyet töreniyle unutulmaz bir program sundu. Programa katılan öğretmen ve öğrenciler velilere büyük bir mutluluk...

Darıca Final Okulları birinci yılında mezuniyet töreniyle unutulmaz bir program sundu. Programa katılan öğretmen ve öğrenciler velilere büyük bir mutluluk yaşatırken, velilerin de son derece heyecanlı olduğu gözlendi.

Törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin, Darıca Yaş-Der Başkanı Kudret Sekban ve yönetim kurulu, Okul Aile Birliği Başkanları Sevgi Kuman ve Servet Yalçın, Öğretmenler ve Darıca Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu İsmail Ramazanoğlu, Gülden Gündüz, Şevket Ababay, Murat Zengin, Ceyda Ramazanoģlu ve veliler katıldı.

Ana sınıfı /4.sınıf/8.Sınıf/12.sınıf mezunlarını kapsayan ortak programa veli katılımı çok yoğundu. Program sunumunu Edebiyat Öğretmeni Esmaray Tunca, Müzik kısmını Müzik Öğretmeni Çiğdem Yılmaz yaptı. Bahçeyi öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalarla rengarenk kılan Görsel Sanat Öğretmeni Eylem Yılmaz Tören komutanlığını Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Zengin büyük bir disiplin ve titizlik içinde icra ettiler. Sınıf öğretmenleri Canan Abdullatif/ Şafak Kaya /Sinan Demirci /Koray Karagün programın nezih ve kaliteli sonuçlanmasına büyük emek kattılar. Darıca Final Okulları idarecileri Ceyda Ramazanoğlu ve Şevket Ababay böylesi güzel programın ve birinci yılda elde edilen başarıların öncüsü oldular.

Tüm sınıflar profesyonel bir ciddiyetle Atatürk büstüne çiçeklerini koyarak saygı selamlamalarını tamamladıktan sonra saygı duruşu akabinde coşkuyla İstiklal Marşı okundu. Genel Müdür Murat Kaya ve Milli eğitim şube müdürü Veysi Gültekin 'in konuşmaları sonrası bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleşti. Anadolu Lisesi Birincisi Melis Öztürk yaptığı konuşmasıyla duygulu anlar yaşattı. İsmail Ramazanoğlu, Gülden Gündüz, Murat Zengin, Şevket Ababay, Ceyda Ramazanoğlu sınıf öğretmenleri ile birlikte mezuniyet belgelerini takdim ettiler ve daha sonra FİNAL okulları marşı coşkuyla okundu. Mezuniyet andı kurumsal kültür içerikli hep birlikte okundu. Kep atma töreni ile sevincin ve hüznün yaşandığı bu mutlu atmosferden katılımcı tüm veliler büyük bir memnuniyetle tören bitiminde tebriklerini sunarak ayrıldılar.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.