Darıca'da  Çanakkale  konferansı

Darıca'da  Çanakkale  konferansı

  Gençlik Buluşmaları kapsamında Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu, “Çanakkale Aslanları” konulu konferansta gençlerle bir araya geldi.Darıca...

 

 

Gençlik Buluşmaları kapsamında Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu, “Çanakkale Aslanları” konulu konferansta gençlerle bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin düzenlediği etkinlikte bu hafta siz genç kardeşlerimiz ile Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu’nu buluşturarak Çanakkale Zaferi’ni dinleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şanlı tarihimizde gerek dünya ile savaştığımız Çanakkale'de, gerekse hain terör örgütlerine karşı mücadele verdiğimiz 15 Temmuz'da gençlerimiz dirayetli ve dik duruşlarıyla vatan ve millet için kanının son damlasına kadar mücadele vermiştir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu millet söz konusu vatan olduğunda canını hiçe sayarak savunmuştur, bundan sonra da savunmaya devam edecektir. Programa katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.