DAHA GÜÇLÜ BİR GEBZESPOR İÇİN TOPLANDILAR

DAHA GÜÇLÜ BİR GEBZESPOR İÇİN TOPLANDILAR

 Gebzespor yönetim kurulu, dün sabah saatlerinde Mutlukent’te bir araya gelerek sabah kahvaltısı eşliğinde durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Başkanı...

 

Gebzespor yönetim kurulu, dün sabah saatlerinde Mutlukent’te bir araya gelerek sabah kahvaltısı eşliğinde durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk’ün ev sahipliğinde buluşan yönetim, gündemdeki konuları değerlendirirken, takımın son durumu ve kulübün idari işleyişi hakkında istişare toplantısı yaptı. Takımın sezona 4’te 4 yaparak başlaması sonrasında daha güçlü bir şekilde kenetlenen yönetim, kulübün kasasına katkı sunacak nitelikte adımlar atma kanısında daha gayretli çalışma kararı aldılar.

TAKIM HALKLA BÜTÜNLEŞECEK

Gebzespor’a finans sağlayacak girişimlere start vermeye hazırlanan yönetim, gelecek hafta da takımla birlikte bir araya gelerek dernek ziyaretleri yapacaklarını bildirdiler. Gebzesporlu futbolcuları halkla bütünleştirme ve halk desteğini arkasına almayı hedefleyen yönetim, gelecek haftadan itibaren futbolcularla birlikte dernek ziyaretlerine ağırlık vererek bu konuda önemli adımlar atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.