ÇYDD Gebze’de, ‘iletişim’ konuşuldu

ÇYDD Gebze’de, ‘iletişim’ konuşuldu

FULYA YALEZAN YILMAZ  ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ: ÇYDD Gebze’de, ‘iletişim’ konuşuldu Çağdaş Yaşamı  Destekleme Derneği (ÇYDD)...

FULYA YALEZAN YILMAZ  ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ:

 

ÇYDD Gebze’de, ‘iletişim’ konuşuldu

 

Çağdaş Yaşamı  Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi tarafından dün gerçekleştirilen düzenlenen seminere uluslar arası  eğitim danışmanı, kurumsal strateji uzmanı ve İngilizce öğretmeni olan Fulya Yalezan Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde ki seminere ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

 Fulya Yalezan Yılmaz, ‘Etkili İletişim’ adı altında ki eğitiminde iletişim konusunda görsellerle desteklenen bir konuşma yaptı.  Fulya Yalezan Yılmaz konuşmasında, “Etkili iletişimin bireysel alanda 3 sac ayağı vardır, bunlar, ses, söz ve bedendir.’ Bunların etkin yönetimi, başarıyı kaçınılmaz kılar ve bu sayede medeni dünyanın küresel etkileşim kurallarına hükmedebilir ve 21. Yüzyılın fenomen olgusu olan iletişimin efendisi olabiliriz”dedi.  Zaman, zaman ise  eğitim seminerine katılanlarla karşılıklı olarak  iletişim hakkında görüş aldı,  fikirlerini sordu.  

Program sonunda ise  Fulya Yalezan Yılmaz  tüm katılımcılara, kurucusu olduğu Oxford Language Centre uluslararası danışmanlık firmasının katılım sertifikasını imzaladı.

 

Haber: Cengiz Akgün

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.