Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bu görüntülere sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bu görüntülere sert tepki

Ankara'da Valiler Toplantısında Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emniyet teşkilatına da bir dizi eleştiride bulundu. Antalya'da iki poisin bir kadının...

Ankara'da Valiler Toplantısında Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emniyet teşkilatına da bir dizi eleştiride bulundu. Antalya'da iki poisin bir kadının yerde tekmelediği görüntüleri hatırlatan Erdoğan, "Caddede yürüyen bir kadına tekme atıp onu tekmeleyen ahlaksızların toplum içinde yer almasını ben hazmedemiyoruz" dedi. Erdoğan'ın bu konuşmayı yaptığı sırada Ankara'da 'kız kaçırma' nedeniyle çıkan çatışmada bir hastanede refekatçi olan polis memuru şehit olmuştu.

Ankara'da Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis teşkilatıyla ilgili de önemli mesajlar verdi. Erdoğan, Antalya’da iki polis tarafından dövülen kadına ait görüntüleri eleştirdi.

“Uyuşturucu ile mücadele öncelikli görevimizdir” diyen Erdoğan “Son zamanlar asayişteki gevşeme mi diyeyim, işin ucunu kaçırmak mı diyeyim bu namussuz ahlaksız katillerin çoğalması katlanılır şey değildir. Caddede yürüyen bir kadına tekme atıp onu tekmeleyen ahlaksızların toplum içinde yer almasını ben hazmedemiyoruz. Demek ki eksiklerimiz var. Emniyet teşkilatımızı yöneten sizsiniz. Emniyet teşkilatımızı çok daha iyi yönetmeniz lazım. Ama bazı yerlerde, açık konuşuyorum, maalesef emniyet müdürlerimiz valilerimiz arasında bazı sıkıntıların olduğunu müşahede ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak SÖZCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.