Cuma Pazarı kaldırılıyor

Cuma Pazarı kaldırılıyor

 AKP Gebze İlçe Başkanlığının geçtiğimiz mart ayında düzenlediği Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda projelerle ilgili...

 

AKP Gebze İlçe Başkanlığının geçtiğimiz mart ayında düzenlediği Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda projelerle ilgili olarak bir sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Şehit Numan Dede Caddesi’ne kurulan Cuma Pazarı’nın mayıs veya en geç haziran ayında kaldırılacağını söyleyerek, “Tatlıkuyu Kapalı Pazaryerimiz bitti. Bunun yanı sıra Âdem Yavuz ve Mevlana Kapalı Pazaryerlerimizde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Mevlana Kapalı Pazar Yeri Cuma Pazarının taşınacak ve Gebze’yi büyük ölçüde rahatlatacak. Devam eden projelerimizin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde başlanacak olan Kirazpınar, Ulus ve İstasyon Kapalı Pazar Yeri projelerimizde hazır. Bu projeler hayata geçtiğinde Gebze’de sokaklarda artık pazar kurulmayacak.” demişti.

ZORUNLU OLARAK GİDECEĞİZ

Cuma Pazarı’nın kaldırılmasıyla ilgili olarak Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, “Cuma Pazarı’nın mayıs veya haziran ayında kaldırılacağını bizler de duyduk. Hatta bu konu belediye meclisinde de gündeme gelmiş. Ancak işi yapan müteahhit Mevlana Mahallesi’ne yapılan kapalı pazaryerini biraz daha geç teslim edeceğini söylemiş. Kapalı pazaryeri teslim edilir edilmez 15-20 gün sonra biz kalkarız. Cuma Pazarı Caddesi gibi değildir. Yapılmış bir hizmettir zorunlu olarak gideceğiz. Ekonomik olarak büyük sıkıntılara düşeriz. Vatandaşların gelmesi için trafik güzergâhları değişir. Gebze’nin içini bırakıp kenara gidiyoruz. Hizmet güzeldir ancak biraz şehir dışında. İnşallah insanlar gelir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.