“Çocuklarımıza sahip çıkalım!”

“Çocuklarımıza sahip çıkalım!”

 Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mustafa Üstündağ Ortaokulunda katıldığı karne dağıtım töreninde “Çocuklarımız geleceğimizdir, onları sokaklardaki...

 

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mustafa Üstündağ Ortaokulunda katıldığı karne dağıtım töreninde “Çocuklarımız geleceğimizdir, onları sokaklardaki tehlikelerden uzak tutalım ve çocuklarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu.

Gebze’de resmi karne dağıtım töreni dün Mustafa Üstündağ Ortaokulunda yapıldı. Okulun spor salonunda düzenlenen törene; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile İlçe Milli Eğitim Müdür Şener Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, okul Müdürü Zekeriya Urun, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı Okul Müdürü Zekeriya Urun yaparak, anaokulu ile birlikte toplamda bin 31 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade etti. Okulda eğitim gören 965 öğrenciden 910’unun takdir ve teşekkür aldığını söyleyen Urun, başarıya katkı sunan, öğretmen, öğrenci, veli ve idarecilere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze’de bulunan öğretmen ve öğrencilerle ilgili rakamları vererek, çocukların en değerli varlıklar olduğuna dikkat çekti. Çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini söyleyen Doğan; “Karne günü en önemli günlerden biridir. Karnesinde beklenen başarıyı gösteremeyen çocuklarımızın durumuna da başarısız oldu diye çok üzülmeyin.  Zira önümüzde çok uzun bir ikinci dönem var” dedi. Öğrenciler de seslenen Doğan, “Tatilde çok iyi dinlenin, kitap okuyun ve sportif faaliyetlere katılın.” Dedi.

BİLGİSAYARLARINIZA MUTLAKA FİLTRE KOYUN

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise Mustafa Üstündağ Okulunun her alanda başarılı bir okul olduğunu ifade etti. Okulun bu başarısının kendilerini de son derece mutlu ettiğini söyleyen Güler, bir milletin en önemli değerlerinden birisinin de genç nüfusu olduğuna dikkat çekti. Çocukların sadece ders başarısı ile değil, iyi bir insan olarak hayata hazırlanması gerektiğini de söyleyen Güler, “Toplumda güzel ahlak sahibi insanlara ihtiyaç var. Hareket ve davranışlarımızla çocuklarımıza örnek olmak zorundayız. Başarısız olanlara asla kızmayın, okul, öğrenci ve öğretmenle başarısızlığın çözümlerin arayın” dedi. Tüm velilere evdeki bilgisayarlara bilişim teknolojileri tarafından ücretsiz olarak verilen filtre sisteminin konması önerisinde de bulunan Kaymakam Güler; “Çocuklarımızı bilgisayar ve sokaklardaki tehlikelerden koruyalım. Onları sokakta başıboş bırakmayalım, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirelim.” Dedi. Öğrencilere de seslenen Güler; “Çok çalışın, bolca kitap okuyun. Müzik, spor ve beden eğitim dersleri bence diğer dersler kadar önemli, bu derslere de çok önem verin” dedi. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından okulda ilk üçe giren öğrencilerle sportif alanlarda başarı elde eden öğrencilere karne, madalya ve hediyelerini Kaymakam Güler ve Milli Eğitim Müdürü Doğan ile okul müdürü Urun birlikte verdi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.