Çocuklar Anaokulu Üniversitesini çok seviyor!

Çocuklar Anaokulu Üniversitesini çok seviyor!

   Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ana Okulu Üniversitesinde 4-5 yaş grubu çocuklara matematik, İngilizce, sanat terapisi, zeka...

 

  

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ana Okulu Üniversitesinde 4-5 yaş grubu çocuklara matematik, İngilizce, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, değerler eğitimi, satranç eğitimleri veriliyor. Eğitim alanında birçok öncü projeye imza atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in çocukların eğitimine büyük katkı sunan “Anaokulu Üniversitesi” projesi ile çocuklar eğlenirken öğreniyor.

ANAOKULU ÜNİVERSİTESİNE YOĞUN TALEP

Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Güzel Gelecek Akademisi bünyesinde oluşturulan Anaokulu Üniversitesi Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep gördü. Güzel Gelecek Akademisi binasında başlatılan uygulama yoğun talep üzerine İstasyon Bilim ve Sanat Merkezinde de hizmet vermeye başladı. Ücretsiz olarak hizmet veren Anaokulu Üniversitesinde çocuklara birçok farklı branşta alanında uzaman eğitilmenler tarafından eğitimler veriliyor.

FARKLI BRAŞLARDA EĞİTİMLER

Çocukların eğitimlerine fayda sağlamasının yanı sıra Anaokulu Üniversitesi çocukların bedensel, zihinsel ve psikolojik olarak ta gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Çocuklara matematik ve İngilizce dersleri verilen Anaokulu Üniversitesinde çocuklar sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç ve değerler eğitimler veriliyor. Oldukça eğlenceli geçen eğitimler sırasında çocuklar oldukça güzel vakit geçiriyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.