Çiler Çayırova esnafı ile buluştu

Çiler Çayırova esnafı ile buluştu

 Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova’da faaliyet gösteren İnşaat ve Emlak sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarına...

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova’da faaliyet gösteren İnşaat ve Emlak sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarına değinen Çiler, “GTO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Ergün Emlak Genel Müdür Yardımcısı Baran Aydın’nın yaptığı toplantıya çevrede emlak ve inşaat işi yapan çok sayıda davetli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Baran Aydın, Çayırova’da faaliyet gösteren inşaat ve emlak sektörünün sorunlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerini önemsediğini belirterek her platformda dile getirdiklerini söyledi.

ÇİLER’DEN AYDIN’A TEŞEKKÜR

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise; organizasyonu düzenleyen Baran Aydın’a teşekkür ederek, “Çayırova önemli bir ilçemiz. Türkiye’nin 13 ilinden daha büyük bir ilçe. Biz de Oda olarak diğer bölgeler gibi Çayırova’ya da hizmet veriyoruz. Önümüzdeki süreçte Kızılay binası da yapacağız” diye konuştu.

Oda olarak üyelerin sorunlarına çözüm bulmanın yanı sıra sosyal alanda da sorumlukları olduğunu hatırlatan GTO Başkanı Nail Çiler, “Türkiye’de de nerede bir sorun varsa sizden aldığımız yetki ile buralara koştuk. Erciş ve Elazığ depremi başta olmak üzere birçok bölgeye yardım götürdük. Bunu yanı sıra GTO olarak eğitimde Türkiye birincisi odayız. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova olarak bir bütünüz ve sorunları hep birlikte çözmek için mücadele vermeliyiz. Bu kentte nüfustan çok çalışan insan var ve ülkenin kalkınmasına büyük kantı sunuyoruz. Bölgemizin en büyük sorunu trafik, bunun yanı sıra fuar alanı olmayışı da büyük eksiklik. Bunu yanı sıra sanayide ara eleman bulamıyoruz, işsizlik değil mesleksizlik var. Bu sorunu çözmek için GOSB ile ortaklaşa 21 bin m2 alan üzerine kolej statüsünde yeni bir teknik meslek lisesi yapıyoruz” dedi.  Öte yandan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in toplantıya katılmasından memnuniyetini dile getiren Çayırovalı esnaflar, daha fazla ilgi beklediklerini ve gelecek dönem Çayırova’nın Gebze Ticaret Odası’nda temsil edilmesi gerektiğini vurguladılar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.