CHP ve İYİ Parti ‘den ortak tören

CHP ve İYİ Parti ‘den ortak tören

  23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında CHP Çayırova ilçe Başkanlığı ve İYİ Parti ilçe Başkanlığı tarafından Çayırova kaymakamlığında...

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında CHP Çayırova ilçe Başkanlığı ve İYİ Parti ilçe Başkanlığı tarafından Çayırova kaymakamlığında bulunan Atatürk anıtı önünde ortak çelenk sunma töreni yapıldı.

Törende Atatürk anıtına CHP ve İYİ parti çelenk sunarak saygı duruşunda bulunarak istiklal marşının okunmasından sonra konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, dünyada çocuklara Bayram armağan eden tek ülke Türkiye Cumhuriyeti ve tek lider ise Ülkemizin kurucusu, kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ dür diyerek, o dönemde dünyada bir çok ülke diktatörlüklerle yönetilirken Atatürk tarafından yönetim sistemi Cumhuriyet olarak benimsenmiş ve parlamenter sisteme geçilmiştir. Bizler parlamenter sistemin ve demokrasinin daha da güçlenmesi için bu ülkede demokrasiye inanan tüm güçlerle birlikte hareket ederek yaşadığımız bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

Törende konuşan İYİ parti Çayırova ilçe başkanı Beyler Sevindik’te yaptığı konuşmada birlikte bu zor ve sıkıntılı günleri aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu zor günleri birlikte aşacağı ve Demokrasi kazanacak hep birlikte Türkiye kazanacak dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.