CHP’liler Ankara’ya çıkarma yaptı

CHP’liler Ankara’ya çıkarma yaptı

 Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği tarih olan 5 Aralık’da Ankara’da...

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği tarih olan 5 Aralık’da Ankara’da büyük bir organizasyona imza atarak, kadınlara çağrıda bulundu. Yaklaşık 50 bin kadın ile “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması” adı altında gerçekleşecek etkin Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak. Kadınım, hakkım var, yaşam benim, seçim benim, ben seçerim sloganları ile düzenlenen buluşmada seçilmiş kadınlar, STK temsilcileri ve anneler konuşma yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı buluşmada, CHP’nin haftalık olağan Grup toplantısı da yapılacak. Türkiye’nin dört bir yanından on binlerin katılımı ile gerçekleşecek büyük buluşmaya CHP Kocaeli Kadın Kolları yaklaşık bin kadınla çıkarma yapıyor.

PEKYÖRÜR İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’nin çağrısı ile çalışmalara başlayan CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, güzel bir organizasyona da imza attı. Ekibiyle birlikte büyük buluşma için yoğun bir çalışma içerisine giren Pekyörür Kocaeli’ni en güzel şekilde temsil edeceklerini belirtti. Son güne kadar etkinlikle ilgili olarak başvurular aldıklarını dile getiren Pekyörür, “ Çok fazla talep oldu. Kadınlarımız çağrımıza kulak verip büyük ilgi gösterdiler. Ankara’ya Kocaeli’den 20 otobüs ve yaklaşık bin kadınımızla gidiyoruz. Destek veren, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günü hep birlikte coşku ile kutlayacağız. Çok güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.