CHP’li gençlerden birlik mesajı

CHP’li gençlerden birlik mesajı

 CHP Gebze İlçe Gençlik kolları kongresi dün yapıldı. İki liste ile gidilen kongrede iki aday da birlik mesajı vererek; “kazanan kim olursa olsun,...

 

CHP Gebze İlçe Gençlik kolları kongresi dün yapıldı. İki liste ile gidilen kongrede iki aday da birlik mesajı vererek; “kazanan kim olursa olsun, omuz omuza birlikte çalışacağız” dediler. İlçe Başkanı Yılmaz da gençlerin parti için önemine dikkat çekti.

CHP Gebze İlçe örgütünde yapılan Gebze gençlik kolları kongresine CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları Başkanı Ülker Yiğit, mevcut gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, eski gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

385 üyenin oy hakkının bulunduğu kongrede divan başkanlığını CHP Kocaeli eski Milletvekili adayı Kemal Nişancı yaparken divan üyeliklerin ise İlçe yönetiminden Engin Dursun ve Mutlu Orhan yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede il konuşmayı CHP’nin yeni ilçe başkanı Musa Yılmaz yaparak birlik mesajı verdi.

DGİĞER ADAYLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasına; başarılı bir kongre sürecini geride bıraktıklarını söyleyerek başlayan Musa Yılmaz; “Herkese örnek olacak bir kongre yaşanmasına vesile olan diğer adaylar Recep Dursun, Musa Haydaroğlu ve Serdar Tüze’ye teşekkür ediyorum” dedi. Başarılı olacak bir örgüt için gençlerin büyük önem taşıdığını ifade eden Musa Yılmaz; “Bizim örgütümüz gençlikle bir bütündür. Bu gençlik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile laik ve sosyal hukuk devletinden asla taviz vermeyecektir. Ana kademe olarak her iki adayın da kazana aday olacağına inanıyoruz ve kim kazanırsa kazansın, kol-kola ve omuz omuza olacağız” dedi.

Savaş Gayretli ise konuşmasında; “Gençler olarak asla umutsuzluğa ve yılgınlığa yer vermeyeceğiz. Sıkıntıları azim ve kararlılıkla çözmek için çaba gösterecek, Gebze gençliği için her türlü adımı atarak Ertaç Şahin ile omuz omuza olacağız” dedi.

Ertaç Şahin de; “Atatürk ilkeleri ve altıok felsefesi doğrultusunda çalışacağız ve öncelikli hedefimiz Gebze belediyesini kazanmak olacak. Savaş Gayretli ile hep birlikte çalışacak ve önümüzdeki seçimlerde CHP iktidarı için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Kongrede ayrıca eski gençlik kolları başkanları Gökhan Orhan ve Yadigar Sero ile Mutlu Orhan da birer konuşma yaparak birlik mesajı verdiler.

Savaş Gayretli’nin listesi: Müge Arslan, Sultan Ezgi Sıcacık, Ahmet Yasin Gökçe, Ferman Torun, Merve Süzer, Ertur Erdoğan, Fatih Altıparmak, Elif Alhan, Özcan Osanmaz, Sezer Orhan, Serkan Ağdemir, Kader Demirel, Cem Kepenek, Başak Yaşar.

Ertaç Şahin’in listesi: Tayfun Akyıldız, Deniz Uçak, Serhat İçer, Fatih Karakaya, Eren Türk, Hasret Sarıtaş, Ali Akaltun, Başak Berfin Yaşar, ÖznurMert, Jülide Güney, Mehmet Bektaş, Fatih Duran, Musa Ertürk, Erkan Ağdemir.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.