CHP’li gençler Gebze bölgesinde buluştu

CHP’li gençler Gebze bölgesinde buluştu

 CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız kongre ve son olarak Gençlik Kolları Kurultayının bitiminin ardından, il yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik...

 

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız kongre ve son olarak Gençlik Kolları Kurultayının bitiminin ardından, il yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan ile birlikte batı bölgesindeki gençlerle bir araya geldi. Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Örgütlerini ziyaret eden Andız ve beraberindekiler birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kongreleri ve kurultay sürecini geçtiklerin hatırlatan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Artık kongre defterini kapatmamız gerekiyor. Kavgaları, küslükleri bir kenara bırakmamız gerekiyor. Bu partiye katkısı olacak herkese kapımız açıktır” dedi. Kocaeli gençliği olarak birlik ve beraberlik içinde olursak neleri başarabileceğimizi gösterdik diyen Andız, “ 10 yıl sonra Ankara’da Gökhan Orhan kardeşimizi MYK da bizi temsil ediyor. Birlik ve beraberlik açısından, temsiliyet açısından Kocaeli’nin sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı giderdik.  Bu Kocaeli gençliğinin başarısıdır” diye konuştu. Andız son olarak kongrede söz verdiği Siyaset sempozyumu, Yerel yönetimler sempozyumu ve Mayıs ayında büyük gençlik şöleni projelerinin çalışmalarının başladığını belirtti.

CUMHURİYET TEMELLERİ CİDDİ ANLAMDA SARSINTIDA

Son süreçte Kocaeli’de bir güç oluştuğunu söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan, “Kocaeli’de ciddi anlamda gençlik gücü oluştu. Bu seli çığa nasıl dönüştürürüz onu düşünmemiz lazım. Bizler partiliyiz. Destekleyip, desteklememek önemli değil. İsimler değişir baki olan kurumsallıktır. Dargınlık küskünlük olmamalı. ” dedi. Önümüzdeki sürecin çok zor olduğunu dile getiren Orhan, “2019 süreci var oluş yok oluş sürecidir. Cumhuriyet temelleri ciddi anlamda sarsıntıda. Kör edilmeye çalışılan, sorgulamayan bir toplum yaratılmaya çalışılıyor. Özellikle de gençler ve kadınlar üzerinde yapılıyor. Bu yüzden şimdi birlik olma zamanı. Kimse kimseden davet beklemesin. Omuz omuza tek yürek halinde çalışma zamanı “diye konuştu. Orhan son olarak, “ Telefonum 24 saat açık. Projeler anlamında, fikirleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz bizim için önemli. Her zaman yanınızdayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.