CHP’li Akar muhtarları unutmadı

CHP’li Akar muhtarları unutmadı

 CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 19 Ekim muhtarlar günü dolayısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Haydar Akar mesajında; “Mahallelerimizin, köylerimizin...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 19 Ekim muhtarlar günü dolayısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Haydar Akar mesajında; “Mahallelerimizin, köylerimizin yani Kocaeli’nin her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, özgürlük, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Muhtarlarımız, içinde bulunduğunuz mahalleleri ve köylerin yerel ve seçilmiş temsilcisi olarak sorunları birebir yaşayanlardır.

Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir. Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm üretilmesi demokrasinin işleyişine önemli kazanımlar sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.