CHP’den gazetecilere jest 

CHP’den gazetecilere jest 

CHP Gebze İlçe Örgütü, 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla hem söyleşi etkinliği düzenledi hem de Gebze’de görev yapan gazetecilere plaket...

CHP Gebze İlçe Örgütü, 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla hem söyleşi etkinliği düzenledi hem de Gebze’de görev yapan gazetecilere plaket verdi. Gazeteci Tayfun Talipoğlu da “Hangi fikirden olursa olsun, birbirimizi çok sevmeliyiz” dedi.

Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu, hem gazetecilik anılarını anlattı hem de meslektaşlarına önemli önerilerde bulundu.

Etkinlikte konuşan CHP Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, gazeteciliğin zor ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu ifade ederken, görev yapan gazetecilere başarılar diledi.

BİRBİRİMİZİ SEVEMİYORUZ

Gazeteciliğin bir yaşam biçimi olduğunu söyleyen Talipoğlu, “Özellikle yerelde ve gece amirliği yapmayan kişilerin gazeteci olamayacağını söyledi. Yerelde ve yaygın medyada da aynı sıkıntıların yaşandığını söyleyen Talipoğlu, “İşsiz gazeteci yoktur, çalışan ama par almayan gazeteci vardır. Bir süredir ben de Halk TV’de ücretsiz çalışıyorum ama yandan medyada çalışanlara acıyorum. Bir gün Irak’ı bombalıyorlar, bir süre sonra barış olunca yıkayıp yağlamaya çalışıyorlar. Bir insanın inanmadığı şeyleri yazması ne kadar da kötü bir durum” dedi. AK Parti’nin kendisine iki kez milletvekilliği teklifi ettiğini de söyleyen Talipoğlu; “Bu memlekette demokrat geçinen insanların en büyük sorunu birbirimizi sevemiyoruz. Hangi fikirden olursa olsun birbirimiz sevmeli ve insanlarla sohbet etmeliyiz. Bir kez karşılıklı sohbet eden insanlar birbirlerine kin besleyemezler” diye konuştu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun da, gazeteciliğin bir mesleğin yanı sıra yaşam şekli olduğunu ifade ederek, “Zor şartlarda gece gündüz çalışan emekçi gazeteci meslektaşlarımı kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Gebze’de görev yapan gazetecilere plaket verildi. Gazetemiz plaket alan Levent Altun’un plaketini CHP İlçe Başkan Yardımcısı Didem Seçkin, Haber Müdürümüz Mustafa Arslan’ın plaketini ise Gebze eski belediye başkanı M. Emin Akın verdi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.