CHP’den “Ayağa Kalkıyoruz” eylemi

CHP’den “Ayağa Kalkıyoruz” eylemi

DARICA İLÇE ÖRGÜTÜ DÜZENLENDİ: CHP tarafından başlatılan ve Türkiye'nin her yerinde aynı anda düzenlenen ’Ayağa Kalkıyoruz’ eylemi Darıca’da...

DARICA İLÇE ÖRGÜTÜ DÜZENLENDİ:

 

CHP tarafından başlatılan ve Türkiye'nin her yerinde aynı anda düzenlenen ’Ayağa Kalkıyoruz’ eylemi Darıca’da Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleştirildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk meydanda bir konuşma yaparak bütün Darıcalıları ülkesine, milletine, devletine ve bayrağına sahip çıkmaya davet etti.

Yakup Törk konuşmasına şu şekilde devam etti:  “Buradan tüm Darıca’ya sesleniyoruz, Şimdi değilse ne zaman ayağa kalkacağız. 1923’te 94 yıl önce kurulan Cumhuriyet temellerinden sarsılmak isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bundan sonra maceraya atılmaması için sizleri de ayağa kalkmaya davet ediyorum.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAK

Ülkesine ve milletine sahip çıkan herkese saygımız var. Cumhuriyet’in temel değerlerine sahip çıkan herkesle bu yolda yürümeye varız. Gelecek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nindir. Muasır medeniyetlere bizler ancak bilimle ve akılla çıkabiliriz. Atatürk’ün dediği gibi “Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.” Ayağa kalkalım ülkemizin laik, demokratik, sosyal hukuk devletine sahip çıkalım. Gelin başkanlığa hep beraber hayır diyelim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.