CHP’de kongre günü

CHP’de kongre günü

 **CHP Çayırova İlçe örgütü bugün iki adayın yarıştığı 4. olağan   kongresini yapacak.  CHP Gebze ise 10 Aralık Pazar günü...

 

**CHP Çayırova İlçe örgütü bugün iki adayın yarıştığı 4. olağan   kongresini yapacak.  CHP Gebze ise 10 Aralık Pazar günü kongre yaparak yeni başkan ve yönetimi belirleyecek.

 

CHP Çayırova  İlçe Örgütü 4. Olağan kongresini  9 Aralık Cumartesi (bugün ) gerçekleştiriyor. “Yerelde ve Genelde İktidar Kongresi” başlığıyla yapılacak olan kongre Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 12.00’da başlayacak.  Mevcut başkan Selahattin Kaya ile Oruç Gökbulak kongrede yarışacak.

Gazetemize açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı ve aynı zaman yeniden aday olan Selahattin Kaya şunları söyledi, “ Kongremiz de 166 delege oy kullanarak başkan ve 16 kişilik yönetim kurulunu ve 33 il delegesini belirleyecek.  Hedefimiz partimizi 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlamak ve Çayırova’da bir kez daha CHP’nin belediye başkanlığını kazanmasını sağlamak”dedi.

 

CHP GEBZE’DE 4 ADAY YARIŞACAK

 

CHP Gebze ilçe örgütü ise 10 Aralık 2017 Pazar günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde kongresini gerçekleştirecek, kongre  saat 10.00’da başlayacak.  Kongrede 417 delege oy kullanarak 17 kişilik yönetim ile  103 il delegesini seçecek.

Kongre de  mevcut başkan  Recep Dursun, Musa Yılmaz, Serdar Tüze ve Musa Haydaroğlu  başkanlığa aday.

CHP İlçe Başkanı Recep Dursun,   kongrenin birlik ve bütünlük içerisinde demokrasi şöleni şeklinde yapılacağını belirterek, “Kongremizden çıkan sonuç ne olursa olsun partimiz için  çalışmaya devam edeceğiz. Burada önemli olan CHP’nin güçlü bir yönetim ile  2019  yerel yönetim seçimlerine  hazır hale gelmesi ve kazanmasıdır”dedi.

 

Haber: Cengiz Akgün


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.